Lancar Lebar Jalur pikeun piring luhur kaca panas

Pedaran pondok:

Ayeuna, kompor induksi sareng kompor gelombang cahaya tradisional parantos janten kompor listrik utama di dapur. Kompor induksi henteu tiasa teras-terasan damel dina kaayaan seuneu alit, anu gelombang éléktromagnétik ngabahayakeun pikeun jalma dipancarkeun. Kusabab kuantitas panas anu handap diterapkeun ku kompor gelombang cahaya tradisional, suhuna naék lambat teuing tumis pikeun ngagoréng gancang sareng runtah teuing tanaga. Pikeun ngarobih kakurangan kompor, produk kompor anyar pikeun piring kaca luhur anu canggih parantos dikembangkeun di bumi sareng luar negeri.


Detil Produk

Tanda Produk

Flat wire electric furnace plate(b1)
Flat wire electric furnace plate(a1)

Ayeuna, kompor induksi sareng kompor gelombang cahaya tradisional parantos janten kompor listrik utama di dapur. Kompor induksi henteu tiasa teras-terasan damel dina kaayaan seuneu alit, anu gelombang éléktromagnétik ngabahayakeun pikeun jalma dipancarkeun. Kusabab kuantitas panas anu handap diterapkeun ku kompor gelombang cahaya tradisional, suhuna naék lambat teuing tumis pikeun ngagoréng gancang sareng runtah teuing tanaga. Pikeun ngarobih kakurangan kompor, produk kompor anyar pikeun piring kaca luhur anu canggih parantos dikembangkeun di bumi sareng luar negeri.

Salaku perusahaan panilitian anu nalungtik paduan pemanasan listrik, kami parantos ngarancang strip lega ipis khusus pikeun komponén pemanasan tina pelat panas luhur kaca.

Kelas baja sareng komposisi Kimia

Peunteun baja

Komposisi kimia%

 

C

Si

 Cr

Al

S

P

elemen bumi langka

0Cr20Al6

0,03

0.4

19-21

5.0-6.0

0,02

0,025

Jumlah anu pantes

Rentang ukuran

Kandel: 0.04-0.1mm±4%

Lebar: 5-120mm±0.0.5mm

Pasipatan

Peunteun baja

Suhu jasa maksimal

kakuatan regangan(N / mm²)

Manjangan%

Résistansi listrik

0Cr20Al6

1300 650-800 12

1,45±0,05

Dumasar kana élastisitas alloy anu saé, aranjeunna ngagaduhan formabilitas kerja tiis anu hadé. Fluktuasi résistansi paduan alit, sareng nilai résistansi per méter henteu langkung luhur tina opat persén, anu nyababkeun paduanna manpaat bahkan dina pemanasan. Unsur tilas ditambih dina paduan ngamajukeun pilem oksida dilereskeun sareng awak janten dina prosés pemanasan, anu ningkatkeun résistansi oksidasi paduan dina suhu anu luhur. Kalayan bantuan unsur renik, résistansi creep ningkat pisan dina suhu luhur. Produkna henteu acan cacad saatos suhu luhur parantos lami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami