Paduan Ni-Cr

Pedaran pondok:

Al-electrothermal alloy Ni-Cr ngagaduhan kakuatan suhu anu luhur. Éta ngagaduhan kateguhan anu saé sareng henteu gampang cacad. Struktur sisikian na henteu gampang dirobih. Plastisitas langkung saé tibatan paduan Fe-Cr-Al. Henteu aya brittleness saatos hawa tiis, umur panjang, gampang diolah sareng ngelas, tapi suhu jasa langkung handap tina paduan Fe-Cr-Al.


Detil Produk

Tanda Produk

Ni-Cr alloys1
Ni-Cr alloys2
Ni-Cr alloys3

Al-electrothermal alloy Ni-Cr ngagaduhan kakuatan suhu anu luhur. Éta ngagaduhan kateguhan anu saé sareng henteu gampang cacad. Struktur sisikian na henteu gampang dirobih. Plastisitas langkung saé tibatan paduan Fe-Cr-Al. Henteu aya brittleness saatos hawa tiis, umur panjang, gampang diolah sareng ngelas, tapi suhu jasa langkung handap tina paduan Fe-Cr-Al. Paduan éléktroterma Ni-Cr mangrupikeun produk utama perusahaan urang. Sadaya padet pemanasan résistansi didamel ku perusahaan urang dibédakeun ku komposisi seragam, resistivitas tinggi, kualitas stabil, diménsi anu akurat, umur operasi anu panjang sareng kaolahan anu hadé. Pamakéna tiasa milih sasmita anu cocog numutkeun sarat anu béda.

Kelas baja sareng komposisi Kimia (GB / T1234-1995)

Peunteun baja

Komposisi kimia (%)

 

C

Si

Cr

Ni

Fe

Cr15Ni60

≤0.08

0.75-1.6

15-18

55-61

-

Cr20Ni30

≤0.08

1-2

18-21

30-34

-

Cr20Ni35 (N40)

≤0.08

1-3

18-21

34-37

-

Cr20Ni80

≤0.08

0.75-1.6

20-23

tetep

≤1

Cr30Ni70

≤0.08

0.75-1.6

28-31

tetep

≤1

(Numutkeun kabutuhan konsumén, urang tiasa nyayogikeun paduan saluyu sareng standar perusahaan, sapertos standar Amérika, standar Jepang, standar Jérman sareng standar anu sanés)

Pasipatan sareng Aplikasi

Peunteun baja

Maks. Suhu operasi kontinyu ℃

Kakuatan tarik N / mm2

Perpanjangan nalika pecah (sakitar)%

Résistansi listrik μ · Ω · m

Cr15Ni60

1150

700-900

> 25

1.07-1.20

Cr20Ni30

1050

700-900

> 25

0.99-1.11

Cr20Ni35 (N40)

1100 ℃

700-900

> 25

0.99-1.11

Cr20Ni80

1200 ℃

700-900

> 25

1.04-1.19

Cr30Ni70

1250

700-900

> 25

1.13-1.25

Rentang ukuran

Diaméter kawat

Ø0.058.0mm

Pita

Kandel 0,080.4mm

 

Lebar 0,54,5mm

Belang

Kandel 0,52.5mm

 

Lebar 5.048.0mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami