Kawat pemanasan résistansi HRE

Pedaran pondok:

Kawat pemanasan résistansi HRE digunakeun pikeun tungku suhu luhur. Karakteristikna nyaéta: nolak suhu luhur, umur operasi anu panjang, tahan oksidasi anu saé, entanglement anu hadé dina suhu kamar, kamampuan prosés anu saé, deui kana kalenturan alit, sareng kinerja pangolahanana langkung saé tibatan 0Cr27Al7Mo2 sareng kinerja suhu luhur nyaéta adonan tibatan 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu tiasa resch 1400 ℃.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat pemanasan résistansi HRE digunakeun pikeun tungku suhu luhur. Karakteristikna nyaéta: nolak suhu luhur, umur operasi anu panjang, tahan oksidasi anu saé, entanglement anu hadé dina suhu kamar, kamampuan prosés anu saé, deui kana kalenturan alit, sareng kinerja pangolahanana langkung saé tibatan 0Cr27Al7Mo2 sareng kinerja suhu luhur nyaéta adonan tibatan 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu tiasa resch 1400 ℃.

wire

Ukuran jangkauan:

∮0.5-∮10.0mm

Anggo: Urang tiasa nyayogikeun ukuran khusus tina sarat pelanggan ngeunaan HRE.

HRE utamina dianggo pikeun tungku bubuk metalurgi, tungku difusi, tungku manaskeun pemanasan tabung sareng rupa-rupa awak tungku pemanasan suhu luhur.         

HRE

Cr

Al

Re

Fe

25.0

6.0

Cocog

Ngaso

Maks. Sambung sinambung (℃)

1.0-3.0

> 3.0

1225-1350

1400

Résistansi listrik dina 20 ℃ (μ · Ω · m)

1,45

Dénsitas (g / cm3)

7.10

Titik lebur (sakitar) (℃)

1500

Perpanjangan nalika pecah (sakitar) (%)

16-33

Harepan hirup exprss (1350 ℃ , h)

> 60

Jumlah ngabengkokkeun deui (20 ℃)

7-12

Pasipatan magnét

Magnétik

Hubungan antara Maksimum panggunaan suhu tungku sareng suasana:

Suasana tungku

Hawa garing

Hawa beueus

Hidrogén

Nitrogén

 

Dékomposisi gas amonia

Suhu ()

1400

1200

1400

950

1200

Nulungan

1. tegangan Dipeunteun: 220V / 380V

2. Prosés pamasangan pikeun ngahindaran janggol, pikeun nyingkahan kokotor tercemar, pikeun nyingkahan beueus, nganggo sarung tangan nalika anjeun kawat anu dicekel. Saatos kawat tungku instalasi kedah tetep lempeng, pikeun nyegah goresan permukaan sareng érosi ku kokotor, janten mangaruhan kahirupan anu aya gunana sareng pamasangan anu teu leres;

3. Nalika anjeun nganggo dina tegangan anu dipeunteun. Dina suasana pangurangan anu kuat, atmosfir asam, suasana anu beueus bakal mangaruhan kahirupan jasa tina panggunaan suhu luhur;

4. Anjeun anggo sateuacan suhu luhur, kedah tetep sababaraha jam sareng bébas tina korosi dina suasana garing sakitar 1000 ℃, sahingga tungku kawat saatos pilem pelindung kabentuk dina permukaan panggunaan normal, anu tiasa ngajamin kahirupan tina manaskeun kawat normal;

5. prosés instalasi kedah tetep instalasi insulasi kawat manaskeun, dina kakuatan pikeun nyegah noél, ngajaga ngalawan shock listrik atanapi scald.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami