Taros Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

BEIJING SHOUGANG GITANE NEW MATERIALS CO., LTD

Alamat: NO.9 Fusheng Road Shahe Changping District Beijing 102206

Telepon: 0086-10-80719988 / 0086-18301603130 / 0086-13693152768

Jam: Senén-Jumaah: 8 énjing ka 4.30 sonten / Saptu, Minggu: Ditutup