HRE paduan éléktrimétro suhu luhur

  • HRE resistance heating wire

    Kawat pemanasan résistansi HRE

    Kawat pemanasan résistansi HRE digunakeun pikeun tungku suhu luhur. Karakteristikna nyaéta: nolak suhu luhur, umur operasi anu panjang, tahan oksidasi anu saé, entanglement anu hadé dina suhu kamar, kamampuan prosés anu saé, deui kana kalenturan alit, sareng kinerja pangolahanana langkung saé tibatan 0Cr27Al7Mo2 sareng kinerja suhu luhur nyaéta adonan tibatan 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu tiasa resch 1400 ℃.