Mérek Résistansi marake lokomotif

  • Locomotive Braking Resistance brands

    Mérek Résistansi marake lokomotif

    Merek Résistansi Marom Lokomotip dianggo salaku bahan utama résistor réséktor listrik tina lokomotip listrik, lokomotip solar, lokomotif subway, karéta gancang-gancang; Sareng mérekna ngagaduhan ciri anu sampurna kalayan résistansi anu luhur sareng stabil, résistansi oksidasi permukaan, tahan korosi; Luyu sareng éta, anti-geter anu hadé, creep-resistence dina suhu luhur tiasa ogé nyayogikeun kaperluan résistor rem lokomotif listrik.