Paduan Fe-Cr-Al

Pedaran pondok:

Paduan Fe-Cr-Al mangrupikeun paduan éléktroterma anu paling seueur dianggo di bumi sareng luar negeri. Éta dicirikeun ku resistivity tinggi, koefisien suhu résistansi alit, résistansi oksidasi saé, suhu luhur sareng sajabina. Alloy ieu seueur dianggo dina ngadamel alat-alat pemanasan industri sareng alat-alat pemanasan domestik.


Detil Produk

Tanda Produk

Fe-Cr-Al alloys1
Fe-Cr-Al alloys2
Fe-Cr-Al alloys3

Paduan Fe-Cr-Al mangrupikeun paduan éléktroterma anu paling seueur dianggo di bumi sareng luar negeri. Éta dicirikeun ku resistivity tinggi, koefisien suhu résistansi alit, résistansi oksidasi saé, suhu luhur sareng sajabina. Alloy ieu seueur dianggo dina ngadamel alat-alat pemanasan industri sareng alat-alat pemanasan domestik. Paduan Fe-Cr-Al mangrupikeun produk utama perusahaan urang. Sadaya padet pemanasan résistansi anu didamel ku perusahaan urang dibédakeun ku komposisi seragam, resistivitas tinggi, diménsi anu akurat, umur operasi anu panjang sareng prosés anu hadé. Pamakéna tiasa milih sasmita anu cocog numutkeun sarat anu béda.

Kawat pemanasan résistansi SG-GITANE 0Cr25Al5 kéngingkeun gelar produk kelas unggulan ti Kamenterian Cina Industri Metalurgi. Dina 1983, kawat pemanasan résistansi perusahaan HRE nampi hadiah nomer kadua pikeun kamajuan sains sareng téknologi ti Kota Beijing.

Rentang ukuran

Kabel

Ø0.0310.00mm

Rod kawat

Ø5.5012.00mm

Pita

Kandel 0,050.35mm

 

Lebar 0,54,5mm

Belang

Kandel 0,52.5mm

 

Lebar 5.048.0mm

Jalur panas digulung

Kandel 4.06.0mm

 

Lebar 15.038.0mm

Baja waja

Ø10.020.0mm

Komposisi Kimia tina Steel Baja

Pasipatan

0Cr21Al6Nb

0Cr25Al5

0Cr23Al5

0Cr19Al5

0Cr19Al3

1Cr13Al4

Komposisi nominal

Cr

Al

Fe

Ni

 

24.0

6.0

Ngaso

——

 

25.0

5.3

Ngaso

——

 

22.0

5.0

Ngaso

——

 

19.0

5.0

Ngaso

——

 

19.0

3.7

Ngaso

——

 

13.5

5.0

Ngaso

——

Maks. Suhu operasi kontinyu ℃

1400

1300

1250

1200

1100

950

Faktor suhu resistivityCt

800 ℃

1000 ℃

1200 ℃

 

 

1.03

1.04

1.04

 

 

1.05

1.06

1.06

 

 

1.06

1.07

1.08

 

 

1.05

1.06

1.06

 

 

1.17

1.19

——

 

 

1.13

1.14

——

Kapadetan (g / cm3)

7.10

7.15

7.25

7.20

7.35

7.40

Titik lebur (sakitar) (℃)

1500

1500

1500

1500

1500

1450

Kakuatan tarik (sakitar) (N / mm2)

750

750

750

750

750

750

Perpanjangan nalika pecah (sakitar)%

16

16

16

16

16

16

Pasipatan magnét

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami