Tentang Kami

BEIJING SHOU GANG-GITANE MATERI BARU GO., LTDmangrupikeun pabrikan khusus, sareng sajarah langkung ti 60 taun, pikeun ngahasilkeun kawat alloy khusus sareng strip paduan pemanasan résistansi, paduan tahan éléktronik, baja tahan karat sareng kabel spiral kanggo aplikasi industri sareng domestik sareng sajabana. Perusahaan nutupan 88,000m² sareng ngagaduhan daérah tina 39.268 m² pikeun rohangan padamelan. GITANE gaduh 500 juru tulis kalebet 30% dina tugas téknis. SG-GITANE kéngingkeun sertifikat pikeun sistem mutu ISO9002 di taun 1996. GS-GITANE kéngingkeun sertipikat pikeun sistem mutu ISO9001 di 2003.

Perusahaan SG-GITANE mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi anu ngahususkeun dina produksi kawat paduan éléktrimérsial industri sareng sipil, strip, kawat alloy presisi, motong kawat stainless steel super gampang, bahan pamawa pembersih knalpot mobil, strip résistansi rem tina lokomotif gancang-gancang sareng lokomotif rél urban, pita amorf sareng inti magnét, bahan manaskeun listrik panyimpenan énergi, kawat stainless steel khusus, strip sareng bahan las stainless steel khusus. SG-GITANE nyalira ngagaduhan sérs fasilitas produksi lengkep kaasup lebur, penempaan sareng gulung, gambar, pangobatan sirah, ngalempengkeun sareng ngagosok jst. Ku nganut alat-alat canggih sareng téknologi. Perusahaan ieu dicirikeun ku téknologi produksi unik, bersaing perkakas kontrol kualitas, kualitas produk anu stabil, sareng varirty grade sareng spésifikasi anu nyugemakeun.

Perusahaan SG-GITANE gaduh "sertipikat idéntifikasi perusahaan teknologi tinggi", "sertipikat Pusat Usaha Téhnologi Beijing" sareng "perusahaan démo panilitian integrasi panilitian industri industri Kacamatan". Di 2010, perusahaan dipeunteun salaku "unit standar" sistem manajemen standarisasi produksi kaamanan ku Asosiasi Kasalametan Karya Beijing; ti 2010 dugi ka 2012, éta dipeunteun janten Distrik Beijing Changping ku pamaréntah Pamaréntah Kacamatan Changping Pamaréntah "unit canggih konservasi énergi"; di 2011 sareng 2012, éta dipeunteun salaku "unit maju konservasi énergi" di Kabupaten Changping di Beijing ku kelompok konservasi énergi anu pangpayunna sareng réduksi konsumsi Distrik Beijing Changping.

zhengshu4

Di 2011, éta dipeunteun salaku "unit standar" pikeun standarisasi produksi kaamanan perusahaan industri di Kacamatan Changping ku Administrasi Distrik Beijing Changping ngeunaan kasalametan padamelan; dina Méi 2012, bahan kawat serat logam aluminium kromium beusi dihasilkeun ku perusahaan urang kéngingkeun sertipikat produk énggal konci nasional anu dikaluarkeun ku Kamentrian sains sareng téknologi; di 2012, mérek dagang perusahaan "SPARK" dilélérkeun mérek dagang terkenal Beijing; jawab Nyusun "GB / t-1234 résistansi tinggi alloy pemanasan listrik" "" Fe Cr Al foil pikeun operator honeycomb logam konverter katalitik knalpot otomotif "," GB / t36516 Fe Cr al serat kawat pikeun saringan pemurnian otomotif "," GB / t13300 padika tés hirup gancang pikeun alloy éléktroterma résistansi tinggi ";

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3
zhengshu5
zhengshu6

Dina 2015, éta janten unit démo prestasi transformasi perusahaan-perusahaan berteknologi tinggi di Beijing; di 2015, éta kéngingkeun penghargaan inovasi ti Industri Industri Universitas Kolaborasi Panilitian dikaluarkeun ku Paguyuban Promosi Kerja Sama Universitas Universitas Penelitian; di 2015, "proyek transformasi prestasi panilitian bahan-bahan anyar kinerja tinggi pikeun nyucikeun knalpot mobil" kéngingkeun hadiah munggaran penghargaan kontribusi inovasi kualitas produk pusat evaluasi produk Beijing. Taat kana pangembangan anu harmonis tina perusahaan sareng masarakat, perusahaan parantos nanem modal ampir 10 juta yuan pikeun nguatkeun pangwangunan perlindungan lingkungan sareng fasilitas hemat énergi, sareng kéngingkeun gelar unit hemat cai anu maju di Beijing.

SG-GITANE ngahaturkeun seueur perhatosan kana kabutuhan pasar sareng pamekaran produk énggal, ngagaduhan tim anu taliti sareng sanggup tanaga téknis. Kapribadian wilujeng sumping tina sababaraha kalangan sareng rerencangan di bumi sareng di mancanagara pikeun nganjang, ngayakeun ceramah bisnis sareng nyebarkeun kerjasama ekonomi sareng kami. Kami hoyong nyayogikeun jasa anu efisien sareng produk anu saé pikeun konsumén.