Kakuatan paduan Invar-kakuatan tinggi

  • High-strength Invar alloy wire

    Kakuatan paduan Invar-kakuatan tinggi

    Paduan Invar 36, ogé dikenal salaku paduan invar, dianggo di lingkungan anu meryogikeun koefisien ékspansi anu handap pisan. Titik Curie tina alloy sakitar 230 ℃, di handapna paduanna feromagnetik sareng koefisien ékspansi pisan rendah. Nalika suhu langkung luhur tibatan suhu ieu, alloy henteu gaduh magnet sareng koefisien ékspansi naék. Paduan biasana dianggo pikeun bagian manufaktur kalayan perkiraan ukuran konstan dina kisaran variasi suhu, sareng seueur dianggo dina radio, instrumen presisi, instrumen sareng industri sanés.