Kinerja kawat stainless steel khusus

  • Special performance stainless steel wire

    Kinerja kawat stainless steel khusus

    Perusahaan urang gaduh sajarah langkung ti 60 taun dina ngahasilkeun stainless steel. Ku milih bahan baku kualitas luhur sareng nganut prosés lebur tina tungku éléktroslag tilu fase + tungku remelting fase tunggal furn tungku vakum 、 tungku induksi frékuénsi sedeng sareng tungku busur listrik + tungku vod, produk na alus pisan dina kabersihan sareng homogen 、 stabil dina komposisi . Rangkaian kawat Bar 、 sareng cab taksi disayogikeun.