Kawat tungku Listrik tungku SPARK

  • SPARK brand wire spiral

    SparK kawat spiral

    Kawat spiral mérek Spark "dipikaterang dikenal di panjuru nagara. Éta nganggo kawat paduan Fe-Cr-Al sareng Ni-Cr-Al berkualitas tinggi salaku bahan baku sareng ngadopsi mesin gulungan otomatis gancang-gancang kalayan kapasitas kakuatan kontrol komputer. Kami produk gaduh résistansi suhu luhur, naékna suhu gancang, umur panjang, tahan stabil, kasalahan kakuatan kaluaran alit, defleksi kapasitas alit, nada seragam saatos perpanjangan, sareng permukaan lemes.