SparK kawat spiral

Pedaran pondok:

Kawat spiral mérek Spark "dipikaterang dikenal di panjuru nagara. Éta nganggo kawat paduan Fe-Cr-Al sareng Ni-Cr-Al berkualitas tinggi salaku bahan baku sareng ngadopsi mesin gulungan otomatis gancang-gancang kalayan kapasitas kakuatan kontrol komputer. Kami produk gaduh résistansi suhu luhur, naékna suhu gancang, umur panjang, tahan stabil, kasalahan kakuatan kaluaran alit, defleksi kapasitas alit, nada seragam saatos perpanjangan, sareng permukaan lemes.


Detil Produk

Tanda Produk

Electric furnace wire (e)
Electric furnace wire (b)
Electric furnace wire (d)

Kawat spiral mérek Spark "dipikaterang dikenal di panjuru nagara. Éta nganggo kawat paduan Fe-Cr-Al sareng Ni-Cr-Al berkualitas tinggi salaku bahan baku sareng ngadopsi mesin gulungan otomatis gancang-gancang kalayan kapasitas kakuatan kontrol komputer. Kami produk gaduh résistansi suhu luhur, naékna suhu gancang, umur panjang, tahan stabil, kasalahan kakuatan kaluaran alit, deflection kapasitas alit, pitch seragam saatos perpanjangan, sareng permukaan rata. Hal ieu seueur dianggo dina oven listrik alit, tungku muffle, AC, sagala rupa oven, tabung pemanasan listrik, alat-alat rumah tangga, sareng sajabana Kami tiasa ngarancang sareng ngadamel sagala rupa helix non-standar numutkeun kabutuhan pangguna.

Karakteristik kawat tungku listrik:

1. Salaku conto, suhu panerapan maksimum kawat profil alloy HRE Fe Cr Al dina hawa nyaéta 1400 ℃;

2. Beban permukaan anu diidinan ageung;

3. Éta ngagaduhan résistansi oksidasi anu saé sareng résistansi tinggi;

4. Harga na langkung handap langkung saé tibatan tina kromium nikel;

5. Kalayan paningkatan suhu, cacad utamina nunjukkeun palastik

deformasi, sareng kakuatan komprési dina suhu luhur handap.

Karakteristik kawat tungku listrik alloy Ni Cr nyaéta sapertos kieu

1. kakuatan compressive tinggi dina suhu luhur

2. Saatos aplikasi jangka panjang, bahan baku henteu gampang janten rapuh;

3. Emisitas paduan Ni Cr Al langkung luhur tibatan paduan Fe Cr Al;

perkawis peryogi perhatosan

1. Diaméter kawat kedah dipilih leres numutkeun metode sambungan kakuatan, beban permukaan anu wajar sareng diameter kawat anu pas;

2. Sateuacan dipasang kawat tungku listrik, tungku na kedah diperiksa sacara komprehensif pikeun ngaleungitkeun bahaya disumputkeun tina ferit, karbon

déposisi sareng kontak sareng tungku listrik, supados nyegah sirkuit pondok, supados nyegah rusakna kawat;

3. Kawat tungku listrik kedah leres nyambung numutkeun kana metoda kabel dirancang nalika instalasi;

4. Sensitipitas sistem kontrol suhu kedah dipariksa sateuacan nganggo kawat tungku listrik, supados nyegah kawat tungku listrik tina hurung akibat gagalna suhu.

Spésifikasi produk murag kana pola na

Dikalibrasi

kapasitas (w)

Dipeunteun

tegangan (v)

 

Diaméterna (mm)

Spiral éksternal

diaméterna (mm)

Panjang spiral (mm)

Beurat spiral (g)

300

220

0,25

3.7

122

1.9

500

220

0,35

3.9

196

4.3

600

220

0,40

4.2

228

6.1

800

220

0,50

4.7

302

11.1

1000

220

0,60

4.9

407

18.5

1200

220

0,70

5.6

474

28.5

1500

220

0,80

5.8

554

39.0

2000

220

0,95

6.1

676

57.9

2500

220

1.10

6.9

745

83.3

3000

220

1.20

7.1

792

98.3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk