spiral kawat merek SPARK

Katerangan pondok:

Spark "brand spiral kawat geus well-dipikawanoh sakuliah nagara. It uses kualitas luhur Fe-Cr-Al na Ni-Cr-Al alloy kawat salaku bahan baku sarta adopts-speed tinggi mesin pungkal otomatis kalawan kapasitas kakuatan kontrol komputer. produk gaduh résistansi suhu luhur, naékna suhu gancang, umur layanan panjang, résistansi stabil, kasalahan kakuatan kaluaran leutik, deflection kapasitas leutik, pitch seragam sanggeus elongation, sarta permukaan lemes.


Rincian produk

Tag produk

Kawat tungku listrik (e)
Kawat tungku listrik (b)
Kawat tungku listrik (d)

Spark "brand spiral kawat geus well-dipikawanoh sakuliah nagara. It uses kualitas luhur Fe-Cr-Al na Ni-Cr-Al alloy kawat salaku bahan baku sarta adopts-speed tinggi mesin pungkal otomatis kalawan kapasitas kakuatan kontrol komputer. produk boga résistansi suhu luhur, naékna gancang suhu, hirup layanan panjang, résistansi stabil, kasalahan kakuatan kaluaran leutik, deflection kapasitas leutik, pitch seragam sanggeus elongation, sarta permukaan lemes, loba dipaké dina oven listrik leutik, tungku muffle, AC, rupa seuseuh, tube pemanasan listrik, panerapan rumah tangga, jsb Urang bisa ngarancang jeung rancang sagala jinis helix non-standar nurutkeun sarat pamaké.

Karakteristik kawat tungku listrik:

1.For conto, suhu aplikasi maksimum HRE Fe Cr Al alloy kawat profil dina hawa nyaéta 1400 ℃;

2.The beban permukaan allowable badag;

3.It boga résistansi oksidasi alus sarta lalawanan tinggi;

4. Hargana nyata leuwih handap tina kromium nikel;

5.With kanaékan suhu, anu defects utamana némbongkeun plastik

deformasi, sarta kakuatan compressive dina suhu luhur low.

Karakteristik kawat tungku listrik alloy Ni Cr nyaéta kieu

1. kakuatan compressive High dina suhu luhur

2. Saatos aplikasi jangka panjang, bahan baku henteu gampang jadi regas;

3. The emissivity of alloy Ni Cr Al leuwih luhur ti nu ti alloy Fe Cr Al;

hal-hal anu peryogi perhatian

1. Diaméter kawat kudu dipilih neuleu nurutkeun metoda sambungan kakuatan, beban permukaan lumrah tur diaméter kawat ditangtoskeun;

2. Sateuacan masang kawat tungku listrik, tungku kudukomprehensif inspected ngaleupaskeun bahaya disumputkeun tina ferrite, karbon

déposisi jeung kontak jeung tungku listrik, ku kituna ulah sirkuit pondok, ku kituna pikeun nyegah kawat ngarecahna;

3. Kawat tungku listrik kudu disambungkeun neuleu nurutkeun kanamétode wiring dirancang salila instalasi;

4. Sensitipitas sistem kontrol suhu kudu dipariksa saméméh ngagunakeun kawat tungku listrik, ku kituna pikeun nyegah kawat tungku listrik ti ngaduruk kaluar alatan gagalna suhu.

spésifikasi produk fallen kana pola

Dikalibrasi

kapasitas (w)

Dipeunteun

tegangan (v)

 

Diaméterna (mm)

Luar spiral

diaméterna (mm)

Panjang spiral (mm)

beurat spiral (g)

300

220

0.25

3.7

122

1.9

500

220

0.35

3.9

196

4.3

600

220

0.40

4.2

228

6.1

800

220

0.50

4.7

302

11.1

1000

220

0.60

4.9

407

18.5

1200

220

0.70

5.6

474

28.5

1500

220

0.80

5.8

554

39.0

2000

220

0.95

6.1

676

57.9

2500

220

1.10

6.9

745

83.3

3000

220

1.20

7.1

792

98.3

Bungkusan & Pangiriman

Urang pak produk dina palastik atawa busa jeung nempatkeun eta dina cases.If kai jarak jauh teuing, urang bakal make pelat beusi pikeun tulangan salajengna.
Upami anjeun ngagaduhan syarat bungkusan anu sanés, anjeun ogé tiasa ngahubungi kami sareng kami bakal ngusahakeun anu pangsaéna pikeun minuhan éta.

H59d66ea36b394bdf84d1aeabe24682dboaplikasi

Sarta kami bakal milih cara pengiriman barang anjeun diperlukeun: Ku laut, ku hawa, ku express, jsb Sedengkeun pikeun waragad sarta informasi periode pengiriman barang, mangga ngahubungan kami via telepon, mail atawa manajer dagang online.

Aplikasi

aplikasi

Profil Perusahaan

Beijing Shougang Gitane New Materials Co., Ltd. (asalna katelah Beijing Steel Wire Plant) mangrupikeun produsén khusus, kalayan sajarah langkung ti 50 taun.Kami kalibet dina ngahasilkeun kawat alloy husus sarta strips tina alloy pemanasan lalawanan, alloy lalawanan listrik, sarta stainless steel sarta kawat spiral pikeun aplikasi industri jeung domestik.parusahaan urang nyertakeun wewengkon 88.000 méter pasagi, kaasup 39.268 méter pasagi workroom.Shougang Gitane boga 500 pagawé, kaasup 30 persén pagawé dina tugas teknis.Shougang Gitane ngahontal sertifikasi sistem kualitas ISO9001 taun 2003.

图片1

merek

Spark "brand spiral kawat geus well-dipikawanoh sakuliah nagara. It uses kualitas luhur Fe-Cr-Al na Ni-Cr-Al alloy kawat salaku bahan baku sarta adopts-speed tinggi mesin pungkal otomatis kalawan kapasitas kakuatan kontrol komputer. produk boga résistansi suhu luhur, naékna gancang suhu, hirup layanan panjang, résistansi stabil, kasalahan kakuatan kaluaran leutik, deflection kapasitas leutik, pitch seragam sanggeus elongation, sarta permukaan lemes, loba dipaké dina oven listrik leutik, tungku muffle, AC, rupa seuseuh, tube pemanasan listrik, panerapan rumah tangga, jsb Urang bisa ngarancang jeung rancang sagala jinis helix non-standar nurutkeun sarat pamaké.

merek

Prosés produksi

merek

Sistim manajemén kualitas-kelas munggaran

H5b8633f9948342928e39dacd3be83c58D

Sertipikat kualifikasi

1639966182(1)

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Beijing, Cina, mimitian ti 1956, ngajual ka Éropa Kulon (11.11%), Asia Wétan (11.11%), Wétan Tengah (11.11%), Oseania (11.11%), Afrika (11.11%), Asia Tenggara ( 11,11%), Éropa Wétan (11,11%), Amérika Kidul (11,11%), Amérika Kalér (11,11%).Aya total ngeunaan 501-1000 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
alloy pemanasan, alloy risistance, alloy stainless, alloy husus, amorf (nanocrystalline) strips

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Langkung ti genep puluh taun nalungtik dina alloy pemanasan listrik.Tim panalungtikan anu saé sareng pusat tés lengkep.Hiji mode ngembangkeun produk anyar panalungtikan gabungan.Sistem kontrol kualitas anu ketat.Hiji garis produksi canggih.

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CIF;
Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami