Lancar Lebar Jalur pikeun piring luhur kaca panas

  • Thin Wide Strip for glass top hot plates

    Lancar Lebar Jalur pikeun piring luhur kaca panas

    Ayeuna, kompor induksi sareng kompor gelombang cahaya tradisional parantos janten kompor listrik utama di dapur. Kompor induksi henteu tiasa teras-terasan damel dina kaayaan seuneu alit, anu gelombang éléktromagnétik ngabahayakeun pikeun jalma dipancarkeun. Kusabab kuantitas panas anu handap diterapkeun ku kompor gelombang cahaya tradisional, suhuna naék lambat teuing tumis pikeun ngagoréng gancang sareng runtah teuing tanaga. Pikeun ngarobih kakurangan kompor, produk kompor anyar pikeun piring kaca luhur anu canggih parantos dikembangkeun di bumi sareng luar negeri.