produk tungtung luhur

  • HRE resistance heating wire

    Kawat pemanasan résistansi HRE

    Kawat pemanasan résistansi HRE digunakeun pikeun tungku suhu luhur. Karakteristikna nyaéta: nolak suhu luhur, umur operasi anu panjang, tahan oksidasi anu saé, entanglement anu hadé dina suhu kamar, kamampuan prosés anu saé, deui kana kalenturan alit, sareng kinerja pangolahanana langkung saé tibatan 0Cr27Al7Mo2 sareng kinerja suhu luhur nyaéta adonan tibatan 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu tiasa resch 1400 ℃.
  • Ultra high temperature electrothermal alloy

    Alloy éléktrimérmal suhu tinggi

    Produk ieu didamel tina paduan master anu disaring ku téknologi metalurgi bubuk. Éta téh didamel ku damel khusus anu tiis sareng prosés pangobatan panas. Suhu pemanasan listrik suhu ultra-luhur gaduh résistansi oksidasi anu saé, résistansi korosi suhu luhur, ngarayap alit, umur jasa panjang sareng parobahan résistansi alit.
  • SGHYZ high temperature electrothermal alloy

    SGHYZ alloy éléktrimér suhu luhur

    Produk SGHYZ mangrupikeun produk énggal dikembangkeun saatos HRE anu parantos seueur dianggo dina bahan paduan éléktrimér suhu luhur taun-taun ayeuna. Dibandingkeun sareng HRE, produk SGHYZ ngagaduhan kasucian anu langkung luhur sareng tahan oksidasi anu langkung saé. Kalayan kolokasi unsur bumi langka khusus sareng prosés manufaktur metalurgi unik, bahanna parantos dikenal ku konsumén domestik sareng asing dina bidang serat tahan panas-suhu luhur.
  • Ultra Free-cutting Stainless Steel Wire for Ball-Point Pen Tip

    Kawat Baja Stainless-motong Gratis pikeun Tip Pénu Bola-Titik

    Salaku tanggapan kana panggero Premier Li Keqiang pikeun méréskeun perang industri manufaktur Cina, SG-GITANE, gancang ngadegkeun tim panilitian anu diwangun ku genep téknisi dina Januari 2017 pikeun mandiri ngembangkeun sareng ngahasilkeun bahan stop kontak bal pikeun sirah pena bal.