Produk

  • Special performance stainless steel wire

    Kinerja kawat stainless steel khusus

    Perusahaan urang gaduh sajarah langkung ti 60 taun dina ngahasilkeun stainless steel. Ku milih bahan baku kualitas luhur sareng nganut prosés lebur tina tungku éléktroslag tilu fase + tungku remelting fase tunggal furn tungku vakum 、 tungku induksi frékuénsi sedeng sareng tungku busur listrik + tungku vod, produk na alus pisan dina kabersihan sareng homogen 、 stabil dina komposisi . Rangkaian kawat Bar 、 sareng cab taksi disayogikeun.
  • Base metal of heat resistance fibrils

    Dasar logam tina fibril résistansi panas

    Serat logam sareng produk na kagolong kana bahan fungsional anyar anu nembé nembé. Seratna dicirikeun kalayan luas permukaan anu ageung, konduktivitas termal tinggi, konduksi listrik anu saé, kalenturan anu hadé, résistansi oksidasi suhu luhur anu pikaresep sareng tahan korosi anu hadé.
  • HRE resistance heating wire

    Kawat pemanasan résistansi HRE

    Kawat pemanasan résistansi HRE digunakeun pikeun tungku suhu luhur. Karakteristikna nyaéta: nolak suhu luhur, umur operasi anu panjang, tahan oksidasi anu saé, entanglement anu hadé dina suhu kamar, kamampuan prosés anu saé, deui kana kalenturan alit, sareng kinerja pangolahanana langkung saé tibatan 0Cr27Al7Mo2 sareng kinerja suhu luhur nyaéta adonan tibatan 0Cr21Al6Nb, panggunaan suhu tiasa resch 1400 ℃.
  • Ultra high temperature electrothermal alloy

    Alloy éléktrimérmal suhu tinggi

    Produk ieu didamel tina paduan master anu disaring ku téknologi metalurgi bubuk. Éta téh didamel ku damel khusus anu tiis sareng prosés pangobatan panas. Suhu pemanasan listrik suhu ultra-luhur gaduh résistansi oksidasi anu saé, résistansi korosi suhu luhur, ngarayap alit, umur jasa panjang sareng parobahan résistansi alit.
  • SGHYZ high temperature electrothermal alloy

    SGHYZ alloy éléktrimér suhu luhur

    Produk SGHYZ mangrupikeun produk énggal dikembangkeun saatos HRE anu parantos seueur dianggo dina bahan paduan éléktrimér suhu luhur taun-taun ayeuna. Dibandingkeun sareng HRE, produk SGHYZ ngagaduhan kasucian anu langkung luhur sareng tahan oksidasi anu langkung saé. Kalayan kolokasi unsur bumi langka khusus sareng prosés manufaktur metalurgi unik, bahanna parantos dikenal ku konsumén domestik sareng asing dina bidang serat tahan panas-suhu luhur.
  • Fe-Cr-Al alloys

    Paduan Fe-Cr-Al

    Paduan Fe-Cr-Al mangrupikeun paduan éléktroterma anu paling seueur dianggo di bumi sareng luar negeri. Éta dicirikeun ku resistivity tinggi, koefisien suhu résistansi alit, résistansi oksidasi saé, suhu luhur sareng sajabina. Alloy ieu seueur dianggo dina ngadamel alat-alat pemanasan industri sareng alat-alat pemanasan domestik.
  • SPARK brand wire spiral

    SparK kawat spiral

    Kawat spiral mérek Spark "dipikaterang dikenal di panjuru nagara. Éta nganggo kawat paduan Fe-Cr-Al sareng Ni-Cr-Al berkualitas tinggi salaku bahan baku sareng ngadopsi mesin gulungan otomatis gancang-gancang kalayan kapasitas kakuatan kontrol komputer. Kami produk gaduh résistansi suhu luhur, naékna suhu gancang, umur panjang, tahan stabil, kasalahan kakuatan kaluaran alit, defleksi kapasitas alit, nada seragam saatos perpanjangan, sareng permukaan lemes.
  • EMC Common Mode Choke Cores

    Corét EMC Umum Mode Choke

    Common Mode Chokes (CMC) digunakeun pikeun neken EMI kalayan aplikasi sumebarna peralatan éléktronik sareng gangguan éléktromagnétik (EMI) dina jaringan listrik. 
  • Thin Wide Strip for glass top hot plates

    Lancar Lebar Jalur pikeun piring luhur kaca panas

    Ayeuna, kompor induksi sareng kompor gelombang cahaya tradisional parantos janten kompor listrik utama di dapur. Kompor induksi henteu tiasa teras-terasan damel dina kaayaan seuneu alit, anu gelombang éléktromagnétik ngabahayakeun pikeun jalma dipancarkeun. Kusabab kuantitas panas anu handap diterapkeun ku kompor gelombang cahaya tradisional, suhuna naék lambat teuing tumis pikeun ngagoréng gancang sareng runtah teuing tanaga. Pikeun ngarobih kakurangan kompor, produk kompor anyar pikeun piring kaca luhur anu canggih parantos dikembangkeun di bumi sareng luar negeri.
  • Thin Wide Strip for Gas Clean-up

    Jalur Lebar Ipis pikeun Pembersihan Gas

    Fe-Cr-Al Jalur lega ipis dihasilkeun ku perusahaan urang, ngeunaan aspek pilihan peleburan paduan, didamel tina bahan baku kualitas luhur sapertos ferit, ferrochrome, ingot aluminium, éta dicium ku smelting elektro-slag dobel. Dina desain tina komposisi kimia, ngalangkungan unsur Thulium, résistansi oksidasi sareng umur hirup tina alloy ningkat sacara signifikan.
  • Locomotive Braking Resistance brands

    Mérek Résistansi marake lokomotif

    Merek Résistansi Marom Lokomotip dianggo salaku bahan utama résistor réséktor listrik tina lokomotip listrik, lokomotip solar, lokomotif subway, karéta gancang-gancang; Sareng mérekna ngagaduhan ciri anu sampurna kalayan résistansi anu luhur sareng stabil, résistansi oksidasi permukaan, tahan korosi; Luyu sareng éta, anti-geter anu hadé, creep-resistence dina suhu luhur tiasa ogé nyayogikeun kaperluan résistor rem lokomotif listrik.
  • High-strength Invar alloy wire

    Kakuatan paduan Invar-kakuatan tinggi

    Paduan Invar 36, ogé dikenal salaku paduan invar, dianggo di lingkungan anu meryogikeun koefisien ékspansi anu handap pisan. Titik Curie tina alloy sakitar 230 ℃, di handapna paduanna feromagnetik sareng koefisien ékspansi pisan rendah. Nalika suhu langkung luhur tibatan suhu ieu, alloy henteu gaduh magnet sareng koefisien ékspansi naék. Paduan biasana dianggo pikeun bagian manufaktur kalayan perkiraan ukuran konstan dina kisaran variasi suhu, sareng seueur dianggo dina radio, instrumen presisi, instrumen sareng industri sanés.
12 Teras> >> Halaman 1/2