Paduan Éléktroférmal

  • Fe-Cr-Al alloys

    Paduan Fe-Cr-Al

    Paduan Fe-Cr-Al mangrupikeun paduan éléktroterma anu paling seueur dianggo di bumi sareng luar negeri. Éta dicirikeun ku resistivity tinggi, koefisien suhu résistansi alit, résistansi oksidasi saé, suhu luhur sareng sajabina. Alloy ieu seueur dianggo dina ngadamel alat-alat pemanasan industri sareng alat-alat pemanasan domestik.
  • SPARK brand wire spiral

    SparK kawat spiral

    Kawat spiral mérek Spark "dipikaterang dikenal di panjuru nagara. Éta nganggo kawat paduan Fe-Cr-Al sareng Ni-Cr-Al berkualitas tinggi salaku bahan baku sareng ngadopsi mesin gulungan otomatis gancang-gancang kalayan kapasitas kakuatan kontrol komputer. Kami produk gaduh résistansi suhu luhur, naékna suhu gancang, umur panjang, tahan stabil, kasalahan kakuatan kaluaran alit, defleksi kapasitas alit, nada seragam saatos perpanjangan, sareng permukaan lemes.
  • Ni-Cr alloys

    Paduan Ni-Cr

    Al-electrothermal alloy Ni-Cr ngagaduhan kakuatan suhu anu luhur. Éta ngagaduhan kateguhan anu saé sareng henteu gampang cacad. Struktur sisikian na henteu gampang dirobih. Plastisitas langkung saé tibatan paduan Fe-Cr-Al. Henteu aya brittleness saatos hawa tiis, umur panjang, gampang diolah sareng ngelas, tapi suhu jasa langkung handap tina paduan Fe-Cr-Al.
  • Pail-Packing alloys

    Paduan Paking-Paking

    Kawat ngemas pail mangrupikeun salah sahiji produk anyar kami. Ngadopsi téknologi gulungan canggih, kawatna ngagaduhan beurat potongan anu tinggi sareng linier anu saé. Ku ngagunakeun bungkus pail, anjeun tiasa ngahémat waktos dina ngarobih bungkus sareng spool plastik leutik dimana anjeun kedah ngeureunkeun produksi sacara tetep.