TENTANG KAMI

BEIJING SHOU GANG-GITANE NEW MATERIALS GO., LTD mangrupikeun pabrik khusus, sareng sajarah langkung ti 60 taun, pikeun ngahasilkeun kawat alloy khusus sareng strip paduan pemanasan résistansi, paduan résistansi éléktronik, baja tahan karat sareng kabel spiral pikeun aplikasi industri sareng domestik jst. Perusahaan ngaliput 88, 000m² sareng gaduh luas 39.228m² kanggo ruang damel. GITANE gaduh 500 juru tulis kalebet 30% dina tugas téknis. SG-GITANE kéngingkeun sertipikat pikeun sistem mutu ISO9002 di taun 1996. GS-GITANE kéngingkeun sertipikat pikeun sistem mutu ISO9001 di 2003.

  • company pic

BERITA

news pic5
  • Dina raraga ngaréspon panggero Beijin ...

    Dina raraga ngaréspon panggero klasifikasi limbah padet kotamadya Beijing, panitia Partai Propinsi Kota ngagaduhan aset pengawas ...
  • Dewan direksi sareng saham ...

    Tanggal 16 Oktober, dewan direksi ka-4 sareng rapat umum pemegang saham ka-17 BEIJING SHOUGANG GITANE NEW MATERIALS CO., LTD suksés ...
  • BEIJING SHOUGANG GITANE MATERI BARU CO ....

    Dina énjing kaping 5 Nopémber, perusahaan GITANE ngayakeun rapat pujian pikeun para pagawé anu paling geulis di taun 2020. Dina rapat éta, sapuluh pangageungna ...

PRODUK TERBARU