Paduan fungsional khusus

  • Special performance stainless steel wire

    Kinerja kawat stainless steel khusus

    Perusahaan urang gaduh sajarah langkung ti 60 taun dina ngahasilkeun stainless steel. Ku milih bahan baku kualitas luhur sareng nganut prosés lebur tina tungku éléktroslag tilu fase + tungku remelting fase tunggal furn tungku vakum 、 tungku induksi frékuénsi sedeng sareng tungku busur listrik + tungku vod, produk na alus pisan dina kabersihan sareng homogen 、 stabil dina komposisi . Rangkaian kawat Bar 、 sareng cab taksi disayogikeun.
  • Base metal of heat resistance fibrils

    Dasar logam tina fibril résistansi panas

    Serat logam sareng produk na kagolong kana bahan fungsional anyar anu nembé nembé. Seratna dicirikeun kalayan luas permukaan anu ageung, konduktivitas termal tinggi, konduksi listrik anu saé, kalenturan anu hadé, résistansi oksidasi suhu luhur anu pikaresep sareng tahan korosi anu hadé.
  • Thin Wide Strip for glass top hot plates

    Lancar Lebar Jalur pikeun piring luhur kaca panas

    Ayeuna, kompor induksi sareng kompor gelombang cahaya tradisional parantos janten kompor listrik utama di dapur. Kompor induksi henteu tiasa teras-terasan damel dina kaayaan seuneu alit, anu gelombang éléktromagnétik ngabahayakeun pikeun jalma dipancarkeun. Kusabab kuantitas panas anu handap diterapkeun ku kompor gelombang cahaya tradisional, suhuna naék lambat teuing tumis pikeun ngagoréng gancang sareng runtah teuing tanaga. Pikeun ngarobih kakurangan kompor, produk kompor anyar pikeun piring kaca luhur anu canggih parantos dikembangkeun di bumi sareng luar negeri.
  • Thin Wide Strip for Gas Clean-up

    Jalur Lebar Ipis pikeun Pembersihan Gas

    Fe-Cr-Al Jalur lega ipis dihasilkeun ku perusahaan urang, ngeunaan aspek pilihan peleburan paduan, didamel tina bahan baku kualitas luhur sapertos ferit, ferrochrome, ingot aluminium, éta dicium ku smelting elektro-slag dobel. Dina desain tina komposisi kimia, ngalangkungan unsur Thulium, résistansi oksidasi sareng umur hirup tina alloy ningkat sacara signifikan.
  • Locomotive Braking Resistance brands

    Mérek Résistansi marake lokomotif

    Merek Résistansi Marom Lokomotip dianggo salaku bahan utama résistor réséktor listrik tina lokomotip listrik, lokomotip solar, lokomotif subway, karéta gancang-gancang; Sareng mérekna ngagaduhan ciri anu sampurna kalayan résistansi anu luhur sareng stabil, résistansi oksidasi permukaan, tahan korosi; Luyu sareng éta, anti-geter anu hadé, creep-resistence dina suhu luhur tiasa ogé nyayogikeun kaperluan résistor rem lokomotif listrik.
  • High-strength Invar alloy wire

    Kakuatan paduan Invar-kakuatan tinggi

    Paduan Invar 36, ogé dikenal salaku paduan invar, dianggo di lingkungan anu meryogikeun koefisien ékspansi anu handap pisan. Titik Curie tina alloy sakitar 230 ℃, di handapna paduanna feromagnetik sareng koefisien ékspansi pisan rendah. Nalika suhu langkung luhur tibatan suhu ieu, alloy henteu gaduh magnet sareng koefisien ékspansi naék. Paduan biasana dianggo pikeun bagian manufaktur kalayan perkiraan ukuran konstan dina kisaran variasi suhu, sareng seueur dianggo dina radio, instrumen presisi, instrumen sareng industri sanés.
  • Ultra Free-cutting Stainless Steel Wire for Ball-Point Pen Tip

    Kawat Baja Stainless-motong Gratis pikeun Tip Pénu Bola-Titik

    Salaku tanggapan kana panggero Premier Li Keqiang pikeun méréskeun perang industri manufaktur Cina, SG-GITANE, gancang ngadegkeun tim panilitian anu diwangun ku genep téknisi dina Januari 2017 pikeun mandiri ngembangkeun sareng ngahasilkeun bahan stop kontak bal pikeun sirah pena bal.