SGHYZ

  • SGHYZ high temperature electrothermal alloy

    SGHYZ alloy éléktrimér suhu luhur

    Produk SGHYZ mangrupikeun produk énggal dikembangkeun saatos HRE anu parantos seueur dianggo dina bahan paduan éléktrimér suhu luhur taun-taun ayeuna. Dibandingkeun sareng HRE, produk SGHYZ ngagaduhan kasucian anu langkung luhur sareng tahan oksidasi anu langkung saé. Kalayan kolokasi unsur bumi langka khusus sareng prosés manufaktur metalurgi unik, bahanna parantos dikenal ku konsumén domestik sareng asing dina bidang serat tahan panas-suhu luhur.