Kinerja kawat stainless steel khusus

Pedaran pondok:

Perusahaan urang gaduh sajarah langkung ti 60 taun dina ngahasilkeun stainless steel. Ku milih bahan baku kualitas luhur sareng nganut prosés lebur tina tungku éléktroslag tilu fase + tungku remelting fase tunggal furn tungku vakum 、 tungku induksi frékuénsi sedeng sareng tungku busur listrik + tungku vod, produk na alus pisan dina kabersihan sareng homogen 、 stabil dina komposisi . Rangkaian kawat Bar 、 sareng cab taksi disayogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Special performance stainless steel wire(c)
Special performance stainless steel e

Perusahaan urang gaduh sajarah langkung ti 60 taun dina ngahasilkeun stainless steel. Ku milih bahan baku kualitas luhur sareng nganut prosés lebur tina tungku éléktroslag tilu fase + tungku remelting fase tunggal furn tungku vakum 、 tungku induksi frékuénsi sedeng sareng tungku busur listrik + tungku vod, produk na alus pisan dina kabersihan sareng homogen 、 stabil dina komposisi . Rangkaian Bar, kawat sareng strip cab disayogikeun.

Rentang ukuran

Kawat ditarik tiis

Ф0.05-10.00mm

Jalur ngagulung tiis

Kandel 0,1-2,5mm

 

Lebar 5.0-40.0mm

panas digulung Jalur

Kandel 4.0-6.0mm

 

Lebar 15.0-40.0mm

Pita ngagulung tiis

Kandelna 0,05-0,35mm

 

Lebar 1.0-4.5mm

Baja waja

Ф10.0-20.0mm

Komposisi Kimia tina Steel Baja

Pasipatan

Komposisi nominal

 

C

Si

Bungbulang

Cr

Ni

Cu

Mo

N

 

 

henteu langkung ageung ti

 

308

0,08

2.0

-

19-21

10-12

-

-

 

 

309Nb

0,08

1.0

2.0

22-24

12-16

-

-

 

 

316L

0,03

1.0

2.0

16-18

10-14

-

2-3

≤0.1

 

316Ti

0,08

1.0

2.0

16-18

10-14

-

2-3

≤0.1

Ti5 (C + N)

-0,7%

304L

0,03

1.0

2.0

18-20

8-12

-

-

≤0.1

 

800H

0,05-0,1

1.0

1.5

19-23

30-35

≤0.75

-

 

Fe≥39.5%

Al: 0.15-0.6

Ti: 0.15-0.6

904L

0,02

1.0

2.0

19-23

30-35

1-2

4-5

≤0.1

 

SUS430LX

0,03

0,75

1.0

16-19

-

-

-

-

Ti 或 Nb 0,1-1

SUS434

0,12

1.0

1.0

16-18

-

-

0.75-1.25

-

 

329

0,08

0,75

1.0

23-28

2-5

-

1-2

 

 

SUS630

0,07

1.0

1.0

15-17

3-5

3-5

-

-

Nb: 0,05-0,35

 

SUS632

0,09

1.0

1.0

16-18

6.5-7.75

-

-

-

Al: 0.75-1.5

 

05Cr17Ni4Cu4Nb

0,07

1.0

1.0

15-17.5

3-5

3-5

-

-

Nb: 0.15-0.45

 

Ngaran Produk: 904L

Sipat fisik: 904L, kapadetan: 8.24g / cm3, titik lebur: 1300-1390 ℃

Perlakuan panas: pelestarian panas antara 1100-1150 ℃ salami 1-2 jam, pendinginan hawa gancang atanapi cai tiis.

Pasipatan mékanis: kakuatan tarik: σ B ≥ 490mpa, ngahasilkeun kakuatan σ B ≥ 215mpa, manjangan: δ≥ 35%, karasa: 70-90 (HRB)

Résistansi korosi sareng lingkungan aplikasi utama: 904L mangrupikeun jenis stainless steel austenit sareng eusi karbon rendah sareng logam alloying tinggi, anu didesain kanggo kondisi korosi anu karasa. Éta ngagaduhan résistansi korosi anu langkung saé tibatan 316L sareng 317L, sareng ngémutan harga sareng kinerja, sareng ngagaduhan rasio kinerja biaya tinggi. Kusabab ditambahan 1,5% tambaga, éta ngagaduhan résistansi korosi anu hadé pikeun ngirangan asam sapertos asam sulfat sareng asam fosforat. Éta ogé ngagaduhan résistansi korosi anu saé pikeun korosi setrés, korosi pitting sareng korosi celah anu disababkeun ku ion klorida, sareng ngagaduhan résistansi anu hadé pikeun korosi antargranular. Dina kisaran konsentrasi 0-98%, suhu 904L tiasa saluhur 40 ℃. Dina kisaran 0-85% asam fosforat, résistansi korosi na saé pisan. Dina asam fosforat industri anu dihasilkeun ku prosés baseuh, pangotor ngagaduhan pangaruh anu kuat dina résistansi korosi. Dina sagala jinis asam fosforik, résistansi korosi 904L langkung saé tibatan stainless steel biasa. Dina asam nitrat pengoksidasi anu kuat, résistansi korosi tina baja 904L langkung handap tina baja alloy tinggi tanpa molibdenum. Dina asam hidroklorat, panggunaan 904L diwatesan kana konsentrasi handap 1-2%. Dina kisaran konsentrasi ieu. Résistansi korosi 904L langkung saé tibatan stainless steel konvensional. Baja 904L gaduh résistansi tinggi pikeun pitting korosi. Dina leyuran klorida, énergi résistansi korosi na celah. Angkatanna ogé saé pisan. Kandungan nikel tinggi 904L ngirangan tingkat korosi dina liang sareng celah. Baja stainless austenit biasa tiasa peka korosi setrés dina lingkungan anu beunghar klorida nalika suhu langkung luhur tibatan 60 ℃. Sénsitip tiasa dikirangan ku cara ningkatkeun eusi nikel tina stainless steel. Kusabab kandungan nikelna anu luhur, 904L ngagaduhan résistansi cracking korosi setrés tinggi dina larutan klorida, larutan hidroksida pekat sareng lingkungan anu beunghar hidrogén sulfida.

 

Ngaran Produk: 304L

Sipat fisik: kapadetanna 7,93 g / cm3

30L stainless steel mangrupikeun stainless steel umum, anu seueur dianggo salaku kromium nikel stainless steel. Éta ngagaduhan résistansi korosi anu saé, tahan panas, kakuatan suhu lemah sareng sipat mékanis. Éta tahan ka korosi dina atmosfir. Upami éta suasana industri atanapi daérah anu seueur tercemar, éta kedah diberesihan dina waktosna kanggo ngahindarkeun korosi. Éta cocog pikeun ngolah dahareun, neundeun sareng ngangkut. Cai mibanda machinability alus tur weldability. Penukar panas pelat, bel, barang-barang rumah tangga, bahan bangunan, kimia, industri pangan, sareng sajabana 30L stainless steel mangrupikeun bahan kadaharan stainless steel.

 

Ngaran Produk: 309Nb

Sipat fisik: kakuatan tarik: 550MPa, perpanjangan: 25%

Karakteristik sareng arah las:

309nb ngagaduhan palapis jinis asam rutile sareng didesain kanggo silih ganti éléktroda éléktroda positip. 309nb mangrupikeun jenis paduan 23CR13 NiDitambahkeun niobium ngirangan eusi karbon sareng nyayogikeun résistansi anu saé pikeun karpét karbida, janten ningkatkeun résistansi korosi nuklir wates sisikian. Éta ogé nawiskeun kakuatan anu langkung luhur dina lingkungan suhu luhur anu cocog pikeun las suhu luhur baja komposit ASTM 347 atanapi baja karbon pikeun las permukaan.

309nb ogé tiasa dianggo pikeun ngelas waja karbon rendah anu béda sareng stainless steel.

 

Ngaran Produk: SUS434

Sipat fisik: Kakuatan ngahasilkeun kondisional σ 0.2 (MPA): ≥ 205 Elongation δ 5 (%): ≥ 40 Pangirangan daérah ψ (%): ≥ 50

Teu karasa: ≤ 187hb; ≤ 90hrb; ≤ 200hv

Bubuka produk:

Karakteristik SUS434 / 436/439 stainless steel ferritic: waja waja tina baja ferit, kalayan tingkat ékspansi termal anu rendah, formasi anu hadé sareng résistansi oksidasi. 430 digunakeun salaku produk citakan sapertos panel hiasan interior mobil, sareng baja 434 sareng 436 stainless dipaké nalika diperyogikeun résistansi korosi anu langkung saé. 436 mangrupikeun kelas baja anu dirobih tina 434, anu ngirangan kacenderungan "kerutan" dina operasi ngabentuk régang anu kawilang ketat. Aplikasi: kompor tahan panas, kompor, bagian alat-alat rumah tangga, peralatan makan kelas 2, bak cai, hiasan, sekrup sareng kacang.

 

Ngaran Produk: SUS630/632

Bubuka produk:

630/632 nyaéta présipitasi martensit anu ngeraskeun strip stainless steel. Éta ngagaduhan kakuatan tinggi, teu karasa, kinerja las anu hadé sareng tahan korosi. Saatos perlakuan panas, sipat mékanis produk langkung sampurna, anu tiasa ngahontal kakuatan komprési 1100-1300 MPa (160-190 Ksi). Kelas ieu henteu tiasa dianggo dina suhu anu langkung luhur tibatan 300 ℃ (570f) atanapi suhu anu handap pisan. Cai mibanda résistansi korosi anu saé ka atmosfir sareng asam éncér atanapi uyah. Résistansi korosi na sami sareng 304 sareng 430. 630/632 parantos seueur dianggo dina klep, poros, industri serat kimia sareng bagian kakuatan anu luhur kalayan syarat tahan korosi anu tangtu. Struktur metallographic: ciri struktur nyaéta jinis pengerasan présipitasi.

Aplikasi: dianggo pikeun bagian manufaktur kalayan résistansi korosi tinggi sareng kakuatan tinggi, sapertos bantalan sareng bagian turbin uap.

 

Nami Produk: 05cr17ni4cu4nb

Bubuka produk:

Paduan 7-4ph mangrupikeun baja tahan karat anu diencarkeun, dikeras sareng martensit anu diwangun tina tambaga sareng niobium / columbium.

Ciri-cirina: saatos diubaran ku panas, sipat mékanis produk langkung sampurna, sareng kakuatan komprési tiasa dugi ka 1100-1300 MPa (160-190 Ksi). Kelas ieu henteu tiasa dianggo dina suhu anu langkung luhur tibatan 300 ℃ (572 Fahrenheit) atanapi suhu anu handap pisan. Cai mibanda résistansi korosi anu saé ka atmosfir sareng asam éncér atanapi uyah. Résistansi korosi na sami sareng 304 sareng 430.

 

17-4PH nyaéta présipitasi martensit ngerasan stainless steel. Kinerja 17-4PH gampang pikeun ngaluyukeun tingkat kakuatan, anu tiasa disaluyukeun ku ngarobih prosés perlakuan panas. Sarana penguatan utamina nyaéta transformasi martensitik sareng fase pengerasan présipitasi dibentuk ku perlakuan sepuh. Pasipatan atenuasi 17-4PH saé, résistansi kacapean korosi sareng tahan serelek cai kuat.

 

aréa aplikasi:

· Platform luar negeri, HELIDOCK, platform sanés

· Industri pangan

· Industri bubur sareng kertas

· Aerospace (agul turbin)

· Bagian mékanis

· Kendang limbah nuklir


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami