SGHYZ alloy éléktrimér suhu luhur

Pedaran pondok:

Produk SGHYZ mangrupikeun produk énggal dikembangkeun saatos HRE anu parantos seueur dianggo dina bahan paduan éléktrimér suhu luhur taun-taun ayeuna. Dibandingkeun sareng HRE, produk SGHYZ ngagaduhan kasucian anu langkung luhur sareng tahan oksidasi anu langkung saé. Kalayan kolokasi unsur bumi langka khusus sareng prosés manufaktur metalurgi unik, bahanna parantos dikenal ku konsumén domestik sareng asing dina bidang serat tahan panas-suhu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

BEIJING SHOUGANG GITANE MATERI BARU CO.LTD parantos lami komitmen pikeun panilitian sareng pamekaran produk paduan pemanasan listrik kalayan résistansi oksidasi anu saé sareng résistansi suhu luhur. Produk SGHYZ mangrupikeun produk énggal dikembangkeun saatos HRE anu parantos seueur dianggo dina bahan paduan éléktrimér suhu luhur taun-taun ayeuna. Dibandingkeun sareng HRE, produk SGHYZ ngagaduhan kasucian anu langkung luhur sareng tahan oksidasi anu langkung saé. Kalayan kolokasi unsur bumi langka khusus sareng prosés manufaktur metalurgi unik, bahanna parantos dikenal ku konsumén domestik sareng asing dina bidang serat tahan panas-suhu luhur. Éta parantos hasil dilarapkeun dina sinter keramik, tungku difusi, kapadetan kakuatan tinggi sareng kiln industri suhu luhur.

1. sasmita sareng komposisi kimia%

C Si Cr Al Fe
≤0.04 ≤0.4 20-23 5.8 -

2. Spésifikasi

(1) Diaméter kawat buleud: φ0.15-9.0mm

(2) Kandel kawat datar: 0,1-0,4mm Lebar: 0,5-4,5mm

(3) Jalur kandel: 0,5-2,5 Lebar: 5-48mm 

3. Status pangiriman

(1) Diaméter kawatna langkung ageung tibatan 5,0 mm, pangiriman cakram biru

SGHYZ high temperature electrothermal alloy

(2) Kisaran diameter kawat: 1.0-5.0 mm, pangiriman pelat emas

SGHYZ high temperature electrothermal alloy2

(3) Kisaran diaméter kawat kirang ti atanapi sami sareng φ 1.0 mm, pangiriman aksial anu caang

SGHYZ high temperature electrothermal alloy4

(4) sabuk datar: dikirimkeun dina kaayaan digosok.

SGHYZ high temperature electrothermal alloy3

4. Kinerja sareng Aplikasi

(1). Aplikasi dasar

Pamakean maksimalsuhu ℃ Kakuatan kakuatan Annealed N / mm2  Manjangan%  20 ℃ résistansilajuμ.Ω.m

1425

650-800

> 14

1,45

Aplikasi: Tungku keramik suhu luhur / tungku panguburan panas suhu luhur / difusi suhu luhur dina industri éléktronik

 

(2).Ciri-cirina

densityg / cm3 1000 ℃ suhu luhurkakuatan MPa 1350 life hirup gancang (jamNumutkeun standar GB / t13300-91 Kaayaan lengkep dioksidasiKoefisien radiasi tina
7.1 20 > 80 0,7

 

(3)Koefisien ékspansi linier rata-rata

suhu ℃ Koefisien ékspansi linier rata-rata × 10-6 / k
20-250

11

20-500

12

20-750

14

20-1000

15

 

(4).Résistansi faktor koréksi suhu

suhu ℃ 700 900 1100 1200 1300
Ct 1.02 1.03 1.04 1.04 1.04

5. Kahirupan relatif

image5
Spésifikasi kawat (mm) Lalawanan (Ω / m) Beurat (g / m)
1 1,85 5.58
1.1 1,53 6.75
1.2 1.28 8.03
1.3 1.09 9.42
1.4 0,942 10.9
1.5 0,821 12.5
1.6 0,721 14.3
1.7 0,639 16.1
1.8 0,57 18.1
1.9 0,511 20.1
2 0,462 22.3
2.1 0,419 24.6
2.2 0,381 27
2.3 0,349 29.5
2.4 0,321 32.1
2.5 0,295 34.9
2.6 0,273 37.7
2.7 0,253 40.7
2.8 0,235 43.7
2.9 0,22 46.9
3 0,205 50.2
3.1 0,192 53.6
3.2 0,18 57.1
3.3 0,17 60.7
3.4 0,16 64.5
3.5 0,151 68.3
3.6 0,142 72.3
3.7 0,135 76.3
3.8 0,128 80.5
3.9 0,121 84.8
4 0,115 89.2
4.1 0.11 93.7
4.2 0,105 98.4
4.3 0,1 103.1
4.4 0,095 108
4.5 0,0912 113
4.6 0,0873 118
4.7 0,0836 123
4.8 0,0801 128
4.9 0,0769 134
Spésifikasi kawat (mm) Lalawanan (Ω / m) Beurat (g / m)
5 0,0739 139
5.1 0,071 145
5.2 0,0683 151
5.3 0,0657 157
5.4 0,0633 163
5.5 0,061 169
5.6 0,0589 175
5.7 0,0568 181
5.8 0,0549 188
5.9 0,053 194
6 0,0513 201
6.1 0,0496 207
6.2 0,048 214
6.3 0,0465 221
6.4 0,0451 228
6.5 0,0437 236
6.6 0,0424 243
6.7 0,0411 250
6.8 0,0399 258
6.9 0,0388 265
7 0,0377 273
7.1 0,0366 281
7.2 0,0356 289
7.3 0,0346 297
7.4 0,0337 305
7.5 0,0328 314
7.6 0,032 322
7.7 0,0311 331
7.8 0,0303 339
7.9 0,0296 348
8 0,0288 357
8.1 0,0281 366
8.2 0,0275 375
8.3 0,0268 384
8.4 0,0262 393
8,5 0,0256 403
8.6 0,025 412
8.7 0,0244 422
8.8 0,0238 432
8.9 0,0233 442

Méja tahan résistansi SGHYZ / méja rujukan beurat. (data itungan di luhur ngan ukur pikeun rujukan, kisaran fluktuasi résistansi nyaéta ± 5%, sareng beuratna bénten sareng kisaran akurasi ukuran.)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami