Rapat dewan direksi sareng pemegang saham BEIJING SHOUGANG GITANE NEW MATERIALS CO., LTD dilaksanakeun sacara suksés di 2020

Tanggal 16 Oktober, dewan direksi ka 4 sareng rapat umum 17 pemegang saham BEIJING SHOUGANG GITANE NEW MATERIALS CO., LTD hasil diayakeun di rohangan konperénsi perusahaan. Li Chundong, wakil umum manajer perusahaan ekuitas, diréktur, pengawas sareng wawakil pemegang saham ngahadiran rapat éta masing-masing. Rapat dipimpin ku Li Gang, Sekretaris panitia Partéi, pupuhu sareng umum manajer.

news pic1

Dina taun 2020, dewan direksi sareng rapat pemegang saham musyawarah sareng ngalirkeun résolusi rapat.

Dina rapat umum saham 17 perusahaan, Kamerad Li Gang masihan ceramah khusus ngeunaan parantosan sagala rupa indikator bisnis dina tilu kuartal kahiji taun 2020, sareng ngadamel rencana pikeun kuartal kaopat pikeun ngajantenkeun parantosan anu lengkep dina sadaya indikator sareng padamelan. sapanjang taun, sareng neundeun pondasi anu saé pikeun pamekaran di 2021.

news pic3

Li Chundong negeskeun pinuh indikator bisnis GITANE, manajemén perusahaan, kontrol résiko, pangwangunan bakat, sareng pangwangunan budaya perusahaan di 2019. Fokus kana parantosan padamelan GITANE perusahaan di tilu kuartal kahiji taun 2020, Réréncangan Li Chundong nunjukkeun yén dina kaayaan wabah taun ayeuna, ngalangkungan usaha gabungan ti grup pamimpin GITANE, sadaya pemegang saham sareng sadaya padamel, kinerja bisnis ayeuna parantos kahontal, sareng prestasina henteu gampang dicandak. Dina aspek manajemén perusahaan, parantos ngalaksanakeun seueur padamelan, aktip komunikasi sareng departemén pamaréntah, sareng janten perusahaan anu didorong pikeun ngembangkeun di Kacamatan Changping; ngalaksanakeun latihan sistematis pikeun sadaya staf; aktip méréskeun masalah titinggal tina sajarah; ngawangun tempat kagiatan staf énggal pikeun ngabeungharan kahirupan budaya luang waktos karyawan, anu satuluyna ningkatkeun rasa kagolong pagawé sareng rasa misi pikeun pangwangunan kualitas luhur perusahaan.

news pic4

Waktos Posting: Dec-28-2020