BEIJING SHOUGANG GITANE MATERI BARU CO., LTD NGADILIKAN Rapat Komérsial Koméntar PALING ÉKÉNAK DINA 2020

Dina énjing tanggal 5 Nopémber, perusahaan GITANE ngayakeun rapat pujian pikeun para pagawé anu paling geulis di 2020. Dina rapat éta, sapuluh pagawé anu paling geulis sareng dua unit organisasi anu paling saé dipuji, sareng dua wawakil ngadamel biantara pertukaran umum. Rapat ieu dipimpin ku Li Xiaoqi, Sekretaris Komisi pikeun Disiplin Disiplin sareng asistén pikeun manajer umum. Langkung ti 30 pamimpin, kader tingkat menengah sareng wawakil pagawé anu paling geulis anu hadir dina rapat éta.

Atas nami panitia Partéi perusahaan GITANE, Kamerad Li Gang ngucapkeun ucapan salamet anu paling haneut sareng hormat ka padamel anu paling geulis sareng sajumlah strivers GITANE, sareng nyatakeun simpati anu tulus ka akar rumput sareng karyawan garis payun.

news pic1

Li Gang nunjukkeun yén ti mimiti taun ieu, perusahaan parantos teras-terasan latihan "mekarkeun pasar di luar" Kalayan inti inovasi ilmiah sareng téknologi, strategi bisnis "nguatkeun manajemen internal" fokus kana inovasi ilmiah sareng téknologi, nyuntik emas kana mérek baja SPARK ku ningkatkeun kualitas produk, teras-terasan ningkatkeun téknologi sareng téknologi sareng kapasitas pasokan ngembangkeun produk énggal, ningkatkeun kakuatan atos sareng pangaruh pasar tina produk perusahaan dina persaingan pasar, konsolidasi manajemén yayasan, sareng sacara ketat ngendalikeun kendali kauangan, kendali biaya, kontrol bahan sareng kontrol kualitas Numutkeun manajemén tolok ukur kimia, dina waktos anu sami, éta parantos ngadegkeun mékanisme manajemén kaamanan jangka panjang, ngawangun platform inovasi pikeun réformasi skala leutik sareng réformasi skala leutik, ngalaksanakeun pamulihan lingkungan, sareng ningkatkeun im perusahaan umur. Ngalegaan pasar, ngamajukeun organisasi produksi, produksi bisnis dina usaha gabungan sadayana ka tingkat anu anyar.

news pic2

Panitia Partéi perusahaan nyauran padamel anu paling saé pikeun ngahargaan ngahargaan éta, masihan maén lengkep pikeun peran pamimpin dina posisi akar-akar, nyiptakeun prestasi anyar sareng masihan kontribusi anyar pikeun pangwangunan perusahaan anu berkualitas. Sadaya kader sareng staf nyandak anu maju salaku conto, nempatkeun kesang perjuangan dina jabatanana, sareng tanggel waler tanggung jawab hébat sareng misi ngawangun GITANE yuswa saabad.


Waktos Posting: Dec-28-2020